Levering binnen 1-2 werkdagen | Gratis verzending vanaf € 50

Laatst bijgewerkt op: [datum]

1. Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen en gebruik van [Naam van jouw webshop] (“wij”, “ons” of “onze”). Door gebruik te maken van onze webshop en/of een bestelling te plaatsen, ga je akkoord met deze voorwaarden.

2. Bestellingen en Betalingen

Door een bestelling te plaatsen, verklaar je dat je bevoegd bent om juridisch bindende overeenkomsten aan te gaan. Betalingen worden verwerkt via de door ons aangeboden betaalmethoden. Bestellingen worden pas verzonden na ontvangst van de betaling.

3. Verzending en Levering

We streven ernaar om bestellingen binnen de aangegeven levertijd te verzenden. Houd er rekening mee dat leveringstijden kunnen variëren op basis van jouw locatie en de beschikbaarheid van de producten. Eventuele vertragingen zullen zo snel mogelijk worden gecommuniceerd.

4. Retourneren en Terugbetalingen

We accepteren retourzendingen binnen [aantal dagen] dagen na ontvangst, mits de producten ongeopend en onbeschadigd zijn. Neem voor retourinstructies contact met ons op. Terugbetalingen worden verwerkt binnen [aantal dagen] dagen na ontvangst van de geretourneerde producten.

5. Privacy en Gegevens

Onze privacyverklaring beschrijft hoe we jouw persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en beschermen. Door gebruik te maken van onze webshop ga je akkoord met ons privacybeleid.

6. Intellectueel Eigendom

Alle inhoud op onze webshop, inclusief afbeeldingen, teksten en logo’s, zijn ons intellectueel eigendom en mogen niet worden gekopieerd, verspreid of gebruikt zonder onze toestemming.

7. Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, speciale of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van onze producten of webshop.

8. Wijzigingen in Voorwaarden

We behouden het recht om deze algemene voorwaarden op elk moment bij te werken. Wijzigingen worden van kracht vanaf het moment dat ze op onze webshop worden geplaatst.

9. Contact opnemen

Voor vragen over deze algemene voorwaarden kun je contact met ons opnemen via [contactgegevens].